VILLA SILVESTRIS

Szolgáltatásaink

A Villa Silvestris 16 igényesen berendezett szobával áll vendégei rendelkezésére. Ebből 11 kétágyas, 2 három- és 1 négyágyas szoba, továbbá egy ötágyas lakosztály. Négy szoba pótágyazható. Minden szobához saját zuhanyozó és WC tartozik.
 
A földszint két különbejáratú szobájában a vendéggel saját kutya is megszállhat, részére külön kosarat biztosítunk.
 
Az éttermet a legkorszerűbb követelményeknek megfelelő konyha szolgálja ki. Teljes és félpanzió, illetve szállás reggelivel egyaránt kérhető.
 
Az előadóteremben tábla, projektor, írásvetítő, flip-chart , hangosítás áll rendelkezésre. Az előadóterem maximális befogadóképessége 50 fő. Az egész épületben ingyenes wifi hozzáférés van. Az étteremhez kapcsolódó terasz jó időben étkezésre is igénybe vehető. A földszinten és az emeleten két kisebb társalgó szolgálja a vendégek kényelmét.

Fizetési lehetőségek: bankkártya, SZÉP kártya, készpénz.

Műemlékszobák

A Villa Silvestris 2-es és 3-as szobája különleges kialakításával a műemléképület sajátosságait mutatja be. A 2-es szoba – ún. püspöki lakosztály – boltozatos mennyezetével és eredeti bútorzatával két-évszázados hangulatot őriz.

A 3-as szoba északi fala az épület legelső történeti szakaszában az utcai homlokzatot alkotta, a később elfalazott ablakrács a felújításkor került elő. A falfelület kialakítása a homlokzati eredetre utal. A falon látható festmények az erdei iskolai funkciót hangsúlyozzák.

Csendes nap, családi hétvége

A Villa Silvestris kitűnő környezetet kínál gyülekezetek és lelki közösségek számára csendes napok, presbiteri értekezletek, lelki találkozók tartására. A természet kínálta béke és nyugalom élményét kizárólagos használat is segítheti.

Rekreáció

A természetgyógyászok és rekreációs alkalmak szervezői körében a Monoszló határában emelkedő Hegyestű különleges értékkel bír: a látványosan töredezett bazaltoszlopoknak tulajdonított pozitív sugárzás, társulva a háborítatlan környezet nyugalmával és tisztaságával, komoly rekreációs hatást gyakorolhat a bazalt-katlanban mozgás- és légzőgyakorlatokat végzőkre.

Tűzrakóhely

A 30 férőhelyes tűzrakóhely alkalmas nyársas sültek és bográcsos ételek készítésére. Tüzifát igény szerint biztosítunk.

Borospince

A Villa Silvestristől tíz perces gyalogsétával érhető el a látótávolságban lévő műemlék egyházpince, ahol kisebb csoportokban hangulatos borvacsora tartható. Borkóstolót kérésre a szomszédos Szentantalfán található Dobosi pincészetbe tudunk szervezni, ahol a Balaton-felvidék különleges borait élvezhetik a vendégek.

Konferenciaterem

Konferencia, tanácskozás, értekezlet céljára az étterem nagyterme vehető igénybe, ami a szokásos igényeket kielégítő felszereltséggel rendelkezik: hagyományos tábla, írásvetítő, projektor, flip-chart, hangosítás. Maximális befogadóképessége 50 fő. Az épületben wifi hozzáférés van.

Étterem​ és kávézó

Két éttermi helyiség áll a vendégek rendelkezésére. Igény esetén a nagyobb étkező konferenciateremként is használható. A zárt éttermi rész mellett a tavaszi-nyári szezonban fedett terasz is vendégeink rendelkezésére áll. Itt dohányzásra is van lehetőség.

Az étterem mellett kávéterasz is működik, ahol a szezon bizonyos napjain ötórai tea is van, élő vagy gépi zene kísérettel.

Konyha

A HACCP rendszer szerint kiépült és működő konyha Balogh István chef vezetésével 50 fő à la carte, illetve csoportos étkezését tudja biztosítani.

+36 20 511 6845

+36 30 489 03 30

  © 2019 by Villa Silvestris